Партнерська програма фінансування «Партнерський Альянс»

Компанія УТК ХимАльянс – єдиний виробник рідких комплексних добрив за технологією хімічного синтезу, разом з БАНКОМ АЛЬЯНС уклали нову партнерську програму фінансування клієнтів.

В рамках програми «Партнерський Альянс», сільгоспвиробники зможуть скористатися пропозицією на придбання високоякісних Рідких Комплексних Добрив від виробника УТК Химальянс, а також комплектів по переобладнанню техніки під їх внесення на вигідних умовах фінансування по зниженим відсотковим ставкам – від 10,3% річних у гривні.

В асортименті компанії «УТК ХИМАЛЬЯНС» представлені марки, які мають оптимальне співвідношення діючих речовин та найвищий коефіцієнт засвоєння, такі як:

  • BlauPhos APP 10:34
  • BlauPhos APP 7:23
  • BlauPhos NPK 5:20:5
  • BlauPhos NP 8:24
  • BlauPhos NP(S) 8:16+(4S)
  • BlauPhos NPК 0:18:18
  • BlauPhos NPК 3:18:18

Завдяки використанню РКД рослина отримує потужний старт та пролонговане фосфорне живлення за рахунок двох форм фосфору, а рідка форма забезпечує рівномірне розподілення діючої речовини в усій зоні внесення.

Для досягнення найкращих результатів від використання рідких комплексних добрив, компанія УТК Химальянс пропонує комплекти по переобладнанню ґрунтообробної техніки для внесення добрив на глибину, а також сівалок під внесення стартових добрив в посівне ложе, або за технологією 5х5. Спеціалісти компанії допоможуть підібрати оптимальні рішення для Вашої технології живлення рослин.

Запропонована програма «Партнерський Альянс», надає малим і середнім фермерським господарствам прямий доступ до продукту РКД від виробника та можливість користуватись вигідним фінансовим інструментом від Банку Альянс – пільговим кредитуванням.

Ми будуємо довгострокову командну роботу з кожним клієнтом!

Рідкі комплексні добрива – ДОБРИВА МАЙБУТНЬОГО!