Фотофакти – Проміжні результати використання РКД BLAU phos

Команда групи УТК Химальянс / UTK Blau chem регулярно проводить моніторинг внесення РКД BLAU phos  на полях партнерів. Далеко не завжди можна отримати транспарентність і порівняльність результатів. Технологія промислового внесення добрив має свої обмеження. Однак ми намагаємося відслідковувати досліди які закладені з різними видами добрив на одному полі, одним насіннєвим матеріалом, при однаковому рівні зволоження, та з однаковою обробкою агрохімікатами.

  1. Херсонська область. Оператор забув увімкнути подачу РКД BLAU phos на сівалці. В результаті на 8 рядах близько 70 метрів добре помітне відставання в розвитку соняшника.
  2. Гуляйполе, Запорізької області.Фото Гуляйполе. Листопад 2019 року.

    Зразки з того самого поля в червні 2020 року. Виміри продемонстрували перевагу рослин вирощених з використанням РКД BLAU phos (в порівнянні з класичною нітроамофоскою). +20% до порівняльного зразку відмічені не лише в середній масі рослини, але й у масі і наповненості колосу.

    3.Червень 2020. Запорізька область.

    70 кг/га РКД BLAU phos 10:34 в порівнянні з 70 кг/га амофосу 12:52. Використовувалася не оптимальна технологія внесення РКД. Внесення РКД відбувалося за допомогою оприскувача з наступною культивацією. Амофос вносився розкидачем з подальшою культивацією